juni, 2022

11jun19:30Mike's Beethoven improvisatiesMike Boddé19:30

Evenement informatie

Mike verrast u met zijn improvisaties op Chopin, Beethoven, Bach, maar ook Jazz… Natuurlijk aangevuld met zijn eigen unieke arrangementen. Beethoven zelf was een van de grootste pianisten van zijn tijd. Hij stond bekend om zijn kundige en verbazingwekkende improvisaties op piano.

Mike’s improviseert Beethoven

Muzikale duizendpoot Mike Bodde schrijft, zingt, componeert, produceert en maakte cabaret. Bekend van het voormalig cabaret-duo Mike & Thomas, verzorgt hij een boeiend programma achter de vleugel. Zoals u van een kleinkunstenaar kunt verwachten zal hij zeker niet in de pas lopen.

Tijdens het concert hoort u improvisaties op onder andere De Mondschein sonate, De Pathetique, Ode an die Freude (Alle menschen werden Brüder), Für Elise en andere bekende werken van Beethoven.

Mike Boddé

Van Pil tot Podium Witteman. Mike Boddé (1968) is pianist en muzikant én voormalig cabaretier. Hij studeerde muziek in Amerika, Chinees in Leiden en ging later naar het conservatorium om zich te bekwamen in compositieleer. Onlangs ontving hij, uit handen van niemand minder dan zijn broer Jim, de ‘Tinnen Bunzing’ van Appingedam. Verder schrijft hij politieke pamfletten die nauwelijks gelezen worden. Hij is meestal 1 meter 85, op goeie dagen 1 meter 87. In zijn kleedkamer wil hij altijd een authentieke Vermeer hebben hangen, plus vijf flessen Mouton Rothschild Grand Cru 2005; hij drinkt geen alcohol. 

Meer informatie

Tijdstip

(Zaterdag) 19:30

Locatie

Buitensociëteit Theater Hanzehof

Coehoornsingel 1, Zutphen

Kaartverkoop

Prijs €32.00

Hoeveel kaartjes? -1 +

Totaal prijs €32.00

X
X